سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: بنای ستاد دهه آخر صفر بر اصلاح مستمر ایرادات و چالش‌هاست | سال آینده، فرآیند خدمت در دهه آخر صفر ۱۴۰۲ اصلاح خواهد شد

  • کد خبر: ۱۸۶۱۳۸
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۷
فرماندار مشهد: بنای ستاد دهه آخر صفر بر اصلاح مستمر ایرادات و چالش‌هاست | سال آینده، فرآیند خدمت در دهه آخر صفر ۱۴۰۲ اصلاح خواهد شد
محسن داوری گفت: کارگروه‌های ارزیاب به‌دقت ایرادات فرآیند استقبال، اسکان و پذیرایی از زائران دهه آخر صفر امسال را تحت رصد قرار داده‌اند و این امیدواری به‌طور جدی وجود دارد تا همان‌طور که ایرادات پارسال تا حد زیادی اصلاح شده بود، ایرادات امسال هم برای دهه آخر صفر ۱۴۰۳ برطرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری فرماندار مشهد در آیین شکرانه خدمت و تقدیر از موکب‌داران مشهدی خدمت رسان در محرم و صفر ۱۴۰۲ که عصر امروز با حضور جمعی از مسئولان در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: همه نواقصی که مدیران موکب‌ها مطرح کردند، واقعیت دارد و ما در محضر علی ابن موسی‌الرضا (ع) و در برابر شما زائران و مجاوران عذرخواهی می‌کنیم، اما مقایسه آمار موکب‌های سال ۱۳۹۸ با امسال نشان می‌دهد که شرایط تا چه حد تسهیل شده است. نباید فراموش کرد که تا دو سال قبل، حتی برای اخذ مجوز برپایی موکب مشکلات بسیار وجود داشت، اما امروز موکبی که برپا می‌شود، اشتراک آب، برق و گاز را در محل دریافت می‌کند. در اربعین سرتاسر خیابان امام رضا (ع) لوله‌کشی شد، پس از آن شبکه را جمع‌آوری کردیم و دوباره برای دهه آخر صفر این لوله‌کشی اجرا شد. این مصادیق نشان‌دهنده پیشرفتی است که تا به امروز حاصل شده و این مسیر ادامه خواهد داشت.

وی افزود: درست است که موضوع سرویس‌های بهداشتی در برخی اوقات دچار مشکل می‌شد، اما هرگز نباید موج عظیم زائران و شمار این جمعیت را فراموش کرد. حقیقت دارد که برخی زائران امسال برای دریافت بلیت بازگشت دچار مشکل بودند، اما در مقایسه با سال گذشته، می‌توان بهبود اوضاع و پیشرفت را لمس کرد. ضعف وجود دارد، اما اقدامات بسیاری هم انجام شد که از جمله آن‌ها می‌توان به الزام برای حضور نمایندگانی از همه استان‌های کشور در ترمینال مسافربری مشهد اشاره کرد که هرکدام مسئولیت بازگرداندن زائر همشهری و هم استانی خود را برعهده داشتند.

اصلاح ایرادات دهه آخر صفر ۱۴۰۲ برای سال آینده

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: بنا بر اعلام آمار رسمی، ۲۵ درصد زائران دهه آخر صفر امسال افزایش داشت. با این وجود، دشمن هم با تمام قوا متمرکز شده بود تا در روز شهادت علی ابن موسی‌الرضا (ع) در این شهر اتفاقاتی بیفتد. برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته بود که نمی‌توان آن‌ها را اعلام کرد، اما نهاد‌های امنیتی اجازه ندادند کوچک‌ترین آسیبی به کسی برسد. این‌ها همه توفیقاتی است که به‌موازات نواقص وجود داشته و باید به دیده انصاف به این مسائل هم توجه کرد.

وی ادامه داد: کارگروه‌های ارزیاب به‌دقت ایرادات فرآیند استقبال، اسکان و پذیرایی از زائران دهه آخر صفر امسال را تحت رصد قرار داده‌اند و این امیدواری به‌طور جدی وجود دارد تا همان‌طور که ایرادات پارسال تا حد زیادی اصلاح شده بود، ایرادات امسال هم برای دهه آخر صفر ۱۴۰۳ برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->