رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: بنای ستاد دهه آخر صفر بر اصلاح مستمر ایرادات و چالش‌هاست | سال آینده، فرآیند خدمت در دهه آخر صفر ۱۴۰۲ اصلاح خواهد شد

  • کد خبر: ۱۸۶۱۳۸
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۷
فرماندار مشهد: بنای ستاد دهه آخر صفر بر اصلاح مستمر ایرادات و چالش‌هاست | سال آینده، فرآیند خدمت در دهه آخر صفر ۱۴۰۲ اصلاح خواهد شد
محسن داوری گفت: کارگروه‌های ارزیاب به‌دقت ایرادات فرآیند استقبال، اسکان و پذیرایی از زائران دهه آخر صفر امسال را تحت رصد قرار داده‌اند و این امیدواری به‌طور جدی وجود دارد تا همان‌طور که ایرادات پارسال تا حد زیادی اصلاح شده بود، ایرادات امسال هم برای دهه آخر صفر ۱۴۰۳ برطرف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری فرماندار مشهد در آیین شکرانه خدمت و تقدیر از موکب‌داران مشهدی خدمت رسان در محرم و صفر ۱۴۰۲ که عصر امروز با حضور جمعی از مسئولان در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: همه نواقصی که مدیران موکب‌ها مطرح کردند، واقعیت دارد و ما در محضر علی ابن موسی‌الرضا (ع) و در برابر شما زائران و مجاوران عذرخواهی می‌کنیم، اما مقایسه آمار موکب‌های سال ۱۳۹۸ با امسال نشان می‌دهد که شرایط تا چه حد تسهیل شده است. نباید فراموش کرد که تا دو سال قبل، حتی برای اخذ مجوز برپایی موکب مشکلات بسیار وجود داشت، اما امروز موکبی که برپا می‌شود، اشتراک آب، برق و گاز را در محل دریافت می‌کند. در اربعین سرتاسر خیابان امام رضا (ع) لوله‌کشی شد، پس از آن شبکه را جمع‌آوری کردیم و دوباره برای دهه آخر صفر این لوله‌کشی اجرا شد. این مصادیق نشان‌دهنده پیشرفتی است که تا به امروز حاصل شده و این مسیر ادامه خواهد داشت.

وی افزود: درست است که موضوع سرویس‌های بهداشتی در برخی اوقات دچار مشکل می‌شد، اما هرگز نباید موج عظیم زائران و شمار این جمعیت را فراموش کرد. حقیقت دارد که برخی زائران امسال برای دریافت بلیت بازگشت دچار مشکل بودند، اما در مقایسه با سال گذشته، می‌توان بهبود اوضاع و پیشرفت را لمس کرد. ضعف وجود دارد، اما اقدامات بسیاری هم انجام شد که از جمله آن‌ها می‌توان به الزام برای حضور نمایندگانی از همه استان‌های کشور در ترمینال مسافربری مشهد اشاره کرد که هرکدام مسئولیت بازگرداندن زائر همشهری و هم استانی خود را برعهده داشتند.

اصلاح ایرادات دهه آخر صفر ۱۴۰۲ برای سال آینده

فرماندار مشهد خاطرنشان کرد: بنا بر اعلام آمار رسمی، ۲۵ درصد زائران دهه آخر صفر امسال افزایش داشت. با این وجود، دشمن هم با تمام قوا متمرکز شده بود تا در روز شهادت علی ابن موسی‌الرضا (ع) در این شهر اتفاقاتی بیفتد. برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته بود که نمی‌توان آن‌ها را اعلام کرد، اما نهاد‌های امنیتی اجازه ندادند کوچک‌ترین آسیبی به کسی برسد. این‌ها همه توفیقاتی است که به‌موازات نواقص وجود داشته و باید به دیده انصاف به این مسائل هم توجه کرد.

وی ادامه داد: کارگروه‌های ارزیاب به‌دقت ایرادات فرآیند استقبال، اسکان و پذیرایی از زائران دهه آخر صفر امسال را تحت رصد قرار داده‌اند و این امیدواری به‌طور جدی وجود دارد تا همان‌طور که ایرادات پارسال تا حد زیادی اصلاح شده بود، ایرادات امسال هم برای دهه آخر صفر ۱۴۰۳ برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->